Tuesday, March 16, 2010

Podcast Ep. 2 - kogujad ja lõbutüdrukud

Siin siis lubatud kuid natukene hilinenud podcast nr. 2. Seekord toodud teieni natukene mugavamatel vahenditel. Siinkohal ka tänud "Puldimurdjale" abikäe eest.





Samuti saab tõmmata otse SIIT.

Podcasti meeskond:

6 comments:

  1. Täitsa hea.
    Nüüd on mul veidra stalkeri tunne, sest ma suht tihti võrdlen achievemente teistega >:]

    Rääkida võiksite kaklusmängudest. Kindlasti laialdased kogemused olemas kõigil (siin näen, et Marvel vs DC on kolme gamertagi peal neljast)ja rääkida palju erinevatest mängudest jne. Või siis tehke intervjuu Reggie Fils-Aime'iga. Hea kickoff oleks.

    ReplyDelete
  2. Päris hea jutt achievements-ide teemal. Ise arvan ,et kui mängid mängu otsast lõpuni läbi võiks jääda ehk paar achi millega peaksid tegelema natuke kauem aga et pead tegema mitme raskusastmega läbi või hullu vaeva nägema on minuarust nõme. Samuti kui pooled achid on topitud MP alla. Kui mäng on hea siis mängid seda niikuinii.

    Achide kohta oli muidu mingi sait kus oli hinnavaatluses kajastunud gamertagide põhjal kokku pandud Eestlaste top list. Sealt hea vaadata kohe kuipalju keegi GS kogunud.

    1 lõbus asi minuarust -> http://360voice.gamerdna.com/
    Saab panna oma xboxi blogima. Seal saidil ka Eesti team -> http://360voice.gamerdna.com/group/248

    ReplyDelete
  3. Täiesti mõnus 40 minutit kuulamist sellel teemal. Vägagi õige jutt selle barbie horse'i kohta( olen ise läbinud juba avatari ja CSI :D). Muidugi jah, asjal ka palju häid külgi ja samas ikkagi hea, et need olemas on.

    Minu arust võiks näiteks rääkida vanadest ehk siis nüüdsel ajal retro konsoolidest (sega mega drive, NES, SNES jpt.)

    ReplyDelete
  4. kaklusmängud võiks jah järgmine teema olla..:)

    ReplyDelete
  5. Kurat, mul nii kogenematuse tunne nüüd, ei ole ju konsoolide puudumise tõttu achievementidega kokku puutunud. Aga kuulata oli küll põnev.

    Uueks teemaks...kurat, ei oska pakkuda. Tahaks kuulda igast asju, näiteks teie arvamusi filmimängude kohta või kuidas suhtute cheat code'idesse ja muud sellist.

    ReplyDelete
  6. Võiks rääkida Grand Theft Auto seeriast.

    ReplyDelete